Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Ολυμπιακό Χωριό, 01/11/2016                

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου  με την επωνυμία
«ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ – ΑΧΑΡΝΩΝ»,  που εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό Αχαρνών (οδός Ν.Κακλαμανάκη αριθμός. 65), προσκαλεί όλα τα μέλη να λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, που θα διεξαχθεί  στις  20 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00π.μ. στην βοηθητική έδρα του σωματείου στην διεύθυνση (οδός Ν.Κακλαμανάκη αριθμός. 8).

Κατά τη συνέλευση αυτή θα αποφασισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής, που εφόσον γίνει δεκτό, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα.

Από το Δ.Σ. προτείνεται η Κυριακή 4/12/2016.


 Σε κάθε περίπτωση (είτε διεξαχθούν αρχαιρεσίες κατά την ίδια ημερομηνία είτε σε διαφορετική)  τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης  θα είναι τα εξής:


1.       Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου.

2.       Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής


Σημείωση: Αν δεν υπάρξει απαρτία, τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν την επόμενη Κυριακή (27.11.2016) την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο με την παρουσία των 2/5 των οικονομικά ταχτοποιημένων μελών του σωματείου, σύμφωνα με το Καταστατικό.ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΒασίλης Παραδέλλης
Νίκος Καραβάς     
Μάρκος Κουνένης
Εμμανουελλα Μαυρομάτη
Ισιδώρα Δαμασκου
                                                                                               
 •          Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη του σωματείου από τις 14/11/2016 έως τις 20/11/2016 (ημέρα Συνέλευσης), να δηλώσουν συμμετοχή στις εκλογές  και να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές και μη διαφορές. Μπορείτε δε, να επικοινωνήσετε με τα μέλη του προεδρείου μέχρι την ημέρα της   Γ. Συνέλευσης για παραλαβή εγγράφων και συνδρομώνΜοιραστείτε το:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert