Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ

Ένα μήνα μετά την παράδοση του ΚΟΤΙΝΟΥ στην ομάδα  μας  από το παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρίας Αχαρνών  ήρθε η ώρα να μετακινηθεί στον επόμενο σύλλογο.  
Σήμερα το απόγευμα 29/10/2015 από την έδρα της Πολιτικής Προστασίας του Ολυμπιακού Χωριού Κακλαμανάκη 8,τον  παραδώσαμε,  στο παράρτημα της Αντικαρκινικής Εταιρίας Αχαρνών.
Τον ΚΟΤΙΝΟ παρέλαβε ο Πρόεδρος, κύριος Καζανάς Παναγιώτης ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του Δ.Σ. της Αντικαρκινικής Εταιρίας.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, συγκεντρώσαμε πολύ μεγάλο αριθμό φαρμάκων και μας ευχαρίστησε γι’ αυτό!!!Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε,  όλους τους κατοίκους και μη του Ολ. Χωριού για την προσφορά τους καθώς και συλλόγους που ευαισθητοποιήθηκαν,  αλλά και τους συναδέλφους που αφιέρωσαν τον χρόνο τούς ώστε ο χώρος μας να παραμείνει ανοικτός όλη μέρα - πρωί και βράδυ για τις ανάγκες του σκοπού μας  έναν ολόκληρο μήνα !!! 


 
 Μας βοήθησαν στην προσπάθεια μας, ο σύλλογος ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ολυμπιακού χωριού και ο σύλλογος ΠΡΟΣΦΕΡΩ  και τους ευχαριστούμε πολυ 
Μοιραστείτε το:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert