Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σε μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού - Αχαρνών

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης σε μέλη της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού - Αχαρνών για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος "Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους".
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους" υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και στοχεύει στην εκπαίδευση Εθελοντών για την απόκτηση δεξιοτήτων Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, όπως: σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, καύσωνες, θαλάσσια ατυχήματα και παροχή Α' Βοηθειών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Κος Κασσαβός είπε:
"Εκφράζω το σεβασμό και το θαυμασμό μου σε όλους αυτούς που προσφέρουν στο κοινό καλό, θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο και την προσωπική τους ξεκούραση γιατί να προσφέρουν στο συνάνθρωπο και τον τόπο μας. Σε μία εποχή που κυριαρχεί το ατομικό συμφέρον, είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν και υπηρετούν έμπρακτα τον εθελοντισμό. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους."


Συνάδελφοι από τον σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων παρουσίασαν εν συντομία την νέα δράση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ομάδας μας ( Ολυμπιάδα Για Το Νερό ) καθιστώντας επίκεντρο διεθνούς ενδιαφέροντος το Ολυμπιακό Χωριό.

Περαιτέρω ενημερώσεις για το θέμα αυτό θα δημοσιεύσουμε εν ευθέτο χρόνο.Τα πτυχία παρέδωσαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Κος Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Κος ΧίοςΗ λίστα των συναδέλφων που παρακολούθησαν επιτυχώς την εκπαίδευση είναι: 

Το κατάστημα ΣΑΒΒΑΣ( Λ.Καραμανλή 134) ως χορηγός της ομάδας, μας κέρασε ζεστή μπουγάτσα.


Μερικά στιγμιότυπα από την όλη εκδήλωση :


Μοιραστείτε το:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert