Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Είκοσι πυρκαγιές ξέσπασαν χθες σε ολόκληρη τη χώρα...

Ένας 44χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος από το Πακιστάν συνελήφθησαν σήμερα, ως υπαίτιοι εμπρησμού για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στον Άγιο Γεώργιο στο Κορωπί.

Οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η χώρα βρέθηκε χθες σε πύρινο κλοιό καθώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξέσπασαν συνολικά 20 πυρκαγιές, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, εκ των οποίων οι 12 στην Αττική.

Oι τέσσερις μεγαλύτερες ήταν στα Μέγαρα, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, στο Κορωπί και στους  Θρακομακεδόνες

Η πρώτη πυρκαγιά ξέσπασε στις 12:25 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πευκενέας, στα Μέγαρα. Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό λίγο πριν τις 23:00.

Στις 14:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα στην περιοχή Αμφιάρειο, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Η πυρκαγιά πέρασε κοντά σε σπίτια αλλά δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Ωστόσο, οι φλόγες πήραν διαστάσεις για αυτό και η τροχαία διέκοψε το απόγευμα την κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους Καπανδριτίου - Καλάμου και Μαρκοπούλου - Καλάμου και έκανε  εκτροπές της κυκλοφορίας από την οδό Αγίας Ελαιούσης, από την πλατεία Καλάμου και από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη θέση Ουλπέρι.

Λίγο πριν τις 16:00 πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Κορωπίου, ενώ μια ώρα αργότερα, εκδηλώθηκε άλλο ένα πύρινο μέτωπο σε δασική έκταση στους Θρακομακεδόνες, στην οδό Μακεδονίας και Μ.Αλεξάνδρου, ανάμεσα στο τελεφερίκ και τις κατασκηνώσεις της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες όμως ήταν άδειες.

Πηγή: www.protothema.gr

Σε λίγο video και φωτογραφίες από την χθεσινή φωτιά στους Θρακομακεδόνες.

Μοιραστείτε το:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert