Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Σύσκεψη για την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου, με την ηγεσία του Π.Σ. και τους Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων Π.Υ. της χώρας, με αντικείμενο την προετοιμασία της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική ηγεσία του Π.Σ. έδωσαν τις κατευθύνσεις τους στους νεοπραχθέντες Διοικητές των Π.Δ.Π.Υ., προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σε θέματα οργάνωσης και επιχειρησιακού σχεδιασμού, ώστε με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, να είναι το Πυροσβεστικό Σώμα καθ΄ όλα έτοιμο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με το ίδιο αντικείμενο, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., υπό την προεδρία του Αρχηγού Π.Σ. Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτήριου Γεωργακόπουλου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Υπαρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Καβέτσος, ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καραλιάς, ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ., ο Διοικητής του 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, οι Διοικητές των Περιφερειακών Διοικήσεων ανά την επικράτεια, ο Διευθυντής του Κ.Ε.Π.Π. της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, οι Διοικητές των Δ.Π.Υ. Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, ο Διοικητής της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., οι Προϊστάμενοι Α’ και Β’ κλάδου καθώς και οι Δ/ντες Διευθύνσεων του Α.Π.Σ.

Πηγή: www.fireservice.gr

Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert