Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Πλημμύρισε το Δημαρχείο - Εκκενώνεται το γραφείο του Δημάρχου

Μεγάλες καταστροφές από την έντονη βροχόπτωση στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας. Μεγαλύτερες ζημιές εντοπίζονται στο γραφείο του Δημάρχου, το οποίο είναι προς εκκένωση, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός είναι πως το νερό έχει περάσει από τον πρώτο όροφο μέσω του πατώματος σε όλα τα γραφεία του ισογείου.

Ανησυχία υπάρχει και για την τύχη του αρχειακού υλικού που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Δημαρχείο πλημμύρισε γιατί λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που έπεσε, τα εσωτερικά λούκια που υπάρχουν, δεν μπόρεσαν να διοχετεύσουν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό να πλημμυρίσει τους εσωτερικούς χώρους του μεγάρου.

Πολλοί κεραυνοί πέφτουν σε ολόκληρη την πόλη ενώ έγινε και διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης για περίπου 10 λεπτά.

Υπάρχουν κλήσεις ήδη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πλημμυρισμένα υπόγεια, ένα κατάστημα Μαιζώνος και Πατρέως κ.α.


Επιπλέον, στην περιοχή του ΚΤΕΛ εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα εξαιτίας της δυνατής βροχής που πέφτει από το απόγευμα στην πόλη.

Πολλά καταστήματα καφέ και πρακτορεία ταξιδίων έχουν πλημμυρίσει στην περιοχή, με τους ιδιοκτήτες τους να προσπαθούν να βγάλουν τα νερά.

Μεγάλο πρόβλημα επίσης υπάρχει στις γραμμές του τρένου, καθώς έχει συγκεντρωθεί 50 πόντους νερό, εξαιτίας της υψομετρικής διαφοράς από τον δρόμο, με αποτέλεσμα όλος ο όγκος του νερού να κατευθύνεται στις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ.


Πηγή: PatrasTimes


Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert