Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τραγωδία στη Χίο [VIDEO]

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 8.30 το πρωί έξω από τη Συκιάδα. Λεωφορείο των υπεραστικών ΚΤΕΛ με κατεύθυνση από την πόλη προς το χωριό, παρέκλινε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε τις μπάρες, κι ανατράπηκε αφού πρώτα έκανε τρεις τούμπες στον αέρα. Αμέσως μετά το λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες, κάποιοι επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε αυτό ενώ άλλοι κατάφεραν να βγουν. Η πυροσβεστική βρίσκεται στο συμβάν, αφού η πυρκαγιά επεκτάθηκε και μέχρι στιγμής δυο γυναίκες και ένας άνδρας έχουν ανασυρθεί νεκροί και δέκα τραυματισμένοι από το μοιραίο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Στα συντρίμμια του λεωφορείου έχουν εγκλωβιστεί και άλλοι επιβάτες και εκφράζονται φόβοι για περισσότερα θύματα.
 Τα άτυχα θύματα φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από τις αναθυμιάσεις της πυρκαγιάς που ξέσπασε, όταν το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο, ανατράπηκε και κατέληξε στον γκρεμό! Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο της βορειοανατολικής Χίου είχε προσπαθήσει να αποφύγει ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση σε μια στροφή, αλλά έχασε τον έλεγχο.
Στο νοσοκομείο του νησιού έχουν μεταφερθεί ως τώρα εννέα επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός που δεν έχει τραυματιστεί και αναμένεται να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος βρίσκονται 20 πυροσβέστες που έφτασαν με δέκα οχήματα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ώστε να απεγκλωβίσουν τα θύματα.

Μέχρι στιγμής το μόνο άτομο που έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατός του, είναι η Μαρία Πασσαλή, γνωστή χαράκτρια της Χίου. Ο διοικητής της Τροχαίας Χίου, Ανδρέας Ντούπης έχει απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους των Καρδαμύλων να σπεύσουν στο Νοσοκομείο για αναγνώριση των άλλων δύο θυμάτων.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Καγιαβά Αγγελική του Μιχαήλ 16 ετών

Κτενίδου Δήμητρα του Χαραλάμπους 19 ετών

Νικήτας Λευτέρης του Στέλιου 18 ετών

Σαρρής Αντώνιος του Ανδρέα 20 ετών

Κόβακα Μαρία του Χαραλάμπους 55 ετών

Μαστρογιωργάκη Πάτρα 18 ετών

Μιχάλας Νικόλας του Μιχαήλ 68 ετών

Μπακάλης Ανδρέας ΙΕΡΕΑΣ ΒΙΚΙΟΥ

Κουκούτσης Παναγιώτης οδηγός του λεωφορείου
Πηγή: www.politischios.gr

Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert