Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σε εξέλιξη δεκάδες πύρινα μέτωπα

Μαίνεται από το απόγευμα η φωτιά στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα και και τον οικισμό Αύρα, ενώ υπό έλεγχο τέθηκε το μέτωπο στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου και στο Ντράφι Πεντέλης. Η φωτιά στο Ντράφι Πεντέλης, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία έχει τεθεί σχεδόν υπό έλεγχο.
Να σημειώσουμε ότι Φωτιά εκδηλώθηκε και στο εργοστάσιο γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» στην Παλλήνη, στην περιοχή Μάριζα με εκτεταμένες ζημιές.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην Κερατέα, όπου τραυματίστηκαν δύο  πυροσβέστες. Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά επεκτάθηκε σε Ανάβυσσο, Παλαιά Φώκαια, Θυμάρι, Αγία Φωτεινή και Λεγραινά, ενώ εκφράζονται φόβοι και για το Σούνιο. Σύμφωνα με το δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, έχει καεί η περιοχή ανάμεσα σε Παλαιά Φώκαια και Λαυρεωτική. Το άρθρο συνεχίζεται κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα.

Ακόμη, συνεχίζεται η φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην περιοχή Μεγάλη Σπηλιά. Όπως επίσης μαίνεται  Φωτιά ξέσπασε και στο Κεφαλόβρυσο της Πάτρας. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 32 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Σε εξέλιξη παραμένει και η πυρκαγιά στη Νεάπολη Λακωνίας.

Πηγή: skai.gr

Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert