Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νέα ερωτηματολόγια για τις εξετάσεις απόκτησης πτυχίου ραδιοερασιτέχνη-Πρόγραμμα αυτοαξιολόγησης.

Νέα ερωτηματολόγια για τις εξετάσεις πτυχίου ραδιοερασιτέχνη
«Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στα πλαίσια της εφαρμογής της Υ.Α. 38200/1136/11-8-2011, αναβαθμίζει τη εξέταση των υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών με την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος εξέτασης.
Με το νέο σύστημα εξασφαλίζεται η άμεση, αντικειμενική και εύκολη εξέταση των υποψηφίων. Εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια ενώ απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη Δημόσια Διοίκηση.
Συγκεκριμένα :

· Το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και ο σχεδιασμός του έχει γίνει ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και ασφαλές προκειμένου να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης.
· Τα ερωτηματολόγια για κάθε εξεταζόμενο δημιουργούνται κάθε φορά με τυχαία επιλογή από την βάση δεδομένων κατά την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης.
· Στο τέλος της εξέτασης το σύστημα εκτυπώνει τον αριθμό των ερωτήσεων που ετέθησαν στον υποψήφιο, των απαντήσεων που έδωσε, την ορθότητα τους καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.
· Το νέο σύστημα παρέχει τη δυνατότητα εξέτασης υποψηφίων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας «1» ή κατηγορίας «Εισαγωγικού Επιπέδου»
Το μηχανογραφικό σύστημα σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας και παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης χρήσης μίας εκδοχής προσομοίωσης του προγράμματος για την εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση των ενδιαφερομένων.
Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestRadio πατήστε εδώ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Προκειμένου να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestRadioγια πρώτη φορά στον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
Κατεβάστε το αρχείο TestRadio.zip και αποθηκεύστε το σε ένα κατάλογο στον σκληρό σας δίσκο.
Αποσυμπιέστε το αρχείο TestRadio.zip με κατάλληλο πρόγραμμα αποσυμπίεσης.
Διαβάστε επίσης; και το MANUAL_TESTRADIO_MINI.pdf για περισσότερες οδηγίες
Για να κατεβάσετε το αρχείο με τις ερωτήσεις από την ύλη των εξετάσεων για την κατηγορία «1» πατήστε εδώ.*
Για να κατεβάσετε το αρχείο με τις ερωτήσεις από την ύλη των εξετάσεων για την κατηγορία «Εισαγωγικού Επιπέδου» πατήστε εδώ.* 

Είδηση από: Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών


Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert