Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αναβάθμιση

Το blog της πολιτικής προστασίας από εχθές 26 Μαρτίου, έχει διαφορετική δομή. Σκοπός της αναβάθμισης αυτής είναι η καλύτερη ενημέρωση σας και η ευκολότερη πλοήγηση. Στο πάνω μέρος υπάρχει η νέα μπάρα μενού, οπού, από εκεί μπορείτε να πλοηγηθείτε στο θέμα που σας ενδιαφέρει και να ενημερωθείτε. 
Κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών θα γίνουν κι άλλες μικρότερης έντασης αλλαγές, κυρίως στην εμφάνιση. 
Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το blog υποστηρίζετε από την google και όπως είναι φυσικό, ο broswer, που το κάνει ποιο γρήγορο και χωρίς καμία παρέμβαση στον αρχικό σχεδιασμό, είναι ο google crome. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε πολύ εύκολα παρατηρώντας την μπάρα μενού όπου, στο κάτω μέρος όταν η πλοήγηση είναι με το google crome, εμφανίζετε ο κανονικός σχεδιασμός της. Ενώ στο mozilla firefox ο σχεδιασμός της μπάρας δεν υπάρχει.
Η διαφορά φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που σας παραθέτουμε. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε το mozilla firefox, ο οποίος παραμένει στην κορυφή της κατάταξης όλων των broswer. Οφείλουμε όμως να σας ενημερώνουμε, πρώτον, διότι θέλουμε να ενημερώνεστε καλύτερα, δίχως αλλίωση και δεύτερον, διότι μπορεί να δείτε διαφορές στις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς.        


Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert