Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!

Η χώρα μας συμμετέχει για 1η φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού 

Οι προετοιμασίες για τον Εθελοντικό Καθαρισμό της χώρας συνεχίζονται.

Πενήντα  ημέρες περίπου απέχουμε από τη μεγαλύτερη εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!!

Η Παγκόσμια Εθελοντική Καμπάνια Let's Do It φιλοξενείται φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας, με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ώρα για Δράση''.
Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας. Ημερομηνία της Κοινής Δράσης είναι η 29η Απριλίου 2012.

Πριν από δύο περίπου μήνες, όταν ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη δράση, ακουγόταν δύσκολο και ίσως ανέφικτο. Όμως, η θέληση των εθελοντών δείχνει το ακριβώς αντίθετο. Αυτή τη στιγμή οι προετοιμασίες συνεχίζονται και καθημερινά αυξάνονται οι δηλώσεις συμμετοχής φορέων και πολιτών από κάθε γωνιά της χώρας μας. 

Αττική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κομοτηνή, Λάρισα, Καλαμάτα, Πιερία, Κατερίνη, Πειραιάς, Κάρυστος, Μυτιλήνη, Βέροια, Μάνη, Λήμνος, Ρόδος, Χανιά, Πύλος, Σάμος και Σκιάθος είναι μερικές από τις περιοχές της χώρας μας που ετοιμάζουν δυναμική κινητοποίηση εθελοντών και μαθητών. 

Σας καλούμε όλους σε αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα εθελοντική προσπάθεια για να δείξουμε την καλή και δραστήρια πλευρά της χώρας μας!! 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα της καμπάνιας ΕΔΩ! 

Το video προώθησης της καμπάνιας:ΕΔΩ!

Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert