Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η μέρα δράσης για την Ελλάδα

Η ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού - Αχαρνών, λαμβάνει μέρος στη δράση "Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα" στα πλαίσια της διεθνής καμπάνιας Let's Do It 2012!!

Βασικός σκοπός της καμπάνιας είναι να ενεργοποιήσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, δήμους, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, να καθαρίσουμε μέσα σε μία μόνο ημέρα από απλές περιοχές έως και σημαντικά οικοσυστήματα της χώρας μας.
Η μέρα της δράσης για την Ελλάδα έχει καθοριστεί από τους διοργανωτές της καμπάνιας και είναι στις 29 Απριλίου 2012.


Οι διοργανωτές του Let's Do It Greece είναι η Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (www.eedsa.gr) και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής "Ώρα για Δράση" (www.oragiadrasi.gr).

Η επίσημη ιστοσελίδα της καμπάνιας είναι www.letsdoitgreece.org, μέσα από την οποία μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να ενημερώνεστε συνεχώς για τις εξελίξεις.

Βασική ενέργεια που θα βοηθήσει το έργο μας είναι ο εντοπισμός και καταγραφή των απορριμμάτων. Για το σκοπό αυτό εφαρμόζουμε τη διαδικτυακή διαδικασία του waste mapping. Κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να βγάλει φωτογραφία τα απορρίμματα που εντοπίζει και να την επισημάνει στον παρακάτω διαδικτυακό χάρτη κοινής χρήσεως κάνωντας κλικ εδώ.

Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert