Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

«ΣΑΡΩΣΕ» Ο Β. ΛΑΖΑΡΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΑ


«ΣΑΡΩΣΕ» Ο Β. ΛΑΖΑΡΟΥ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ.ΠΑ
« Σάρωσε» ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Βασίλης Λαζάρου στην ψηφοφορία ανάδειξης Προεδρείου για τον Σύνδεσμο Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ). Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βασίλης Λαζάρου, Πρόεδρος ενός από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της Αττικής, του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών, χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και ......
Αντιδήμαρχος, κατάφερε να κερδίσει με το… σπαθί του, και μόνο, το νεαρό Νίκο Λιόση, Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής.
Τα προγνωστικά φυσικά και ήταν υπέρ του Βασίλη Λαζάρου ημέρες πριν, καθώς ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’ αυτή την θέση, αφού δεν είναι απλά ένας αυτοδιοικητικός, αλλά ένας άνθρωπος που αγαπά την Πάρνηθα και το έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Μην ξεχνάμε πως την τετραετία που πέρασε ο πρώην Πρόεδρος Δημήτρης Καμπόλης, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του ως Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων, είχε κυριολεκτικά μεταφέρει όλες τις αρμοδιότητες, άτυπα μεν, στον Βασίλη Λαζάρου, κι εκείνος τα κατάφερε και με το παραπάνω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα γεμάτα ταμεία του ΣΥΝ.ΠΑ. που στις μέρες μας είναι ένα σπάνιο φαινόμενο!
Ο Βασίλης Λαζάρου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς ο νεαρός Νίκος Λιόσης δεν είχε την εμπειρία σε θέματα περιβάλλοντος, αλλά ούτε και ένα λαμπρό παρελθόν στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Οι συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από Ωρωπό, Κηφισιά, Διόνυσο, Φυλή, Αχαρναί και Μεταμόρφωση που ψήφισαν, μάλλον, δυσανασχετήσανε με την «βοήθεια» που προσέφερε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Μπουραϊμης, στηρίζοντας την υποψηφιότητα Λιόση με κάθε τρόπο.
Αντιθέτως ο Βασίλης Λαζάρου πάλεψε κυριολεκτικά με το σπαθί του προτάσσοντας όμως πάνω από όλα τα δεκάδες επιχειρήματα που διέθετε για να αναδειχθεί Πρόεδρος ΣΥΝ.ΠΑ.
Για την ιστορία ο κ. Λαζάρου έλαβε 14 ψήφους έναντι 3 του κ. Λιόση, Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής, πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος ΣΥΝ.ΠΑ Δημήτρης Καμπόλης με 13 ψήφους έναντι στης Μαρίας Λυμπέρη από το Δήμο Μεταμόρφωσης με 3 ψήφους. Στο νέο Συμβούλιο Τακτικά Μέλη αναδείχτηκαν ο Γρηγόρης Ίσσαρης από τον Δήμο Διονύσου και ο Ευάγγελος Καλύβας από τον Δήμο Ωρωπού. Αυτό που ωστόσο μας χαροποιειε ιδιαίτερα είναι το γεγονός πως επιτέλους ο Σύνδεσμος Πάρνηθας έχει Πρόεδρο άτομο από τις Αχαρνές. Ήταν παράλογο, το μεγαλύτερο μέρος του ορεινού όγκου να βρίσκεται στον Δήμο μας και παρόλα αυτά Πρόεδρος να είναι από άλλο όμορο Δήμο με μικρότερη επιρροή στην Πάρνηθα.
Την εκλογική διαδικασία παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Χαραλαμπίδης, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ Μιχάλης Βρεττός, ο Αν. Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γκίκας καθώς και ο πρώτος διατελέσαντας Πρόεδρος ΣΥΝ.ΠΑ κ. Γαβρίηλ. Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα σιδεροκέφαλος και Καλή Επιτυχία στο έργο του!


Μοιραστείτε το:

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ

ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Amber Alert